Ознака: Својства на Божјата суштина

Својства на Божјата суштина

Својства на Божјата суштина

Својства на Божјата суштина Дознавме дека Возвишениот Бог како причина која подарува живот на Креацијата, ги поседува сите егзистенцијални совршенства ...